Uncategorized

VERBOUWING VAN EEN SCHUUR IN LANGFORD BARTON

Toen de eigenaar van het pand Richard Prowse universele dakramen nodig had, die gemakkelijk waren te installeren in zijn schuur, waren Better Safe PVC-ramen van Dakea de perfecte oplossing. Het pand ligt in het zuiden van Devon en is een groot gebouw met twee verdiepingen in een schilderachtige omgeving. Om het toch al indrukwekkende pand te verbeteren, wilde Richard het gebouw met een grote keuken vergroten.

"Het project begon als een simpele uitbreiding van de keuken, maar na overleg besloten we een gin-distilleerderij aan het project toe te voegen", aldus Richard Prowse, de eigenaar van het pand. "De kwaliteit van het licht was erg belangrijk voor het werk, en we wilden dat de noorderzon de keuken overspoelde. Het had te maken met met het toevoegen van enkele extra ramen aan de kamer die al van zeven meter dubbelglas was voorzien vanaf de voorkant. " Richard besloot dat de beste oplossing zou zijn om een dakraam te installeren. Hij koos voor Dakea Better Safe PVC-ramen, die werden besteld door Jewson's Ivybridge-vestiging.

Barn conversion in Langford Barton

Dankzij gehard buitenglas en gelaagd binnenglas is het Dakea Better Safe PVC-raam gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen beschadigingen en onderhoudsvrij. De ramen zijn voorzien van een ventilatieklep en een handvat met twee extra sluitposities. Ze zijn ideaal voor grote keukens, dus ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Het extreem veelzijdige product bood de vereiste opening en zelfsluitende functie en was eenvoudig te installeren. Bovendien heeft het raam een indrukwekkende garantie van 20 jaar. Installatie van PVC-dakramen was relatief eenvoudig, benadrukt Richard: "De ramen zijn eenvoudig te installeren, het enige dat we moesten bepalen, was de plaats waar de balken en spanten vielen en aan de daar geïnstalleerde ramen moesten worden aangepast. Ze werden ondersteund, dus er was een kleine discussie met de ingenieur over de afstand van spanten."

Barn conversion in Langford Barton roof windows

Dit project verliep goed, we hadden geen problemen, maar ik voelde dat als we op elk gewenst moment hulp nodig hadden, de vertegenwoordiger daar zou zijn. Dakea kwam meermaals op locatie om te kijken of alles goed ging - alles was perfect gedaan. Wat betreft het bestelproces zelf, zei Steve McEvoy, manager in de vestiging Jewson's Ivybridge in Devon: „Het was eenvoudig. Ik hoefde slechts één keer het verkoopkantoor te bellen en de prijs en levertijd werden meteen opgegeven." "We hebben voor het eerst Dakea-ramen in dit project gebruikt en de service was uitstekend - we zullen zeker Dakea-ramen opnieuw gebruiken."

Barn conversion in Langford Barton roof windows from a bird's eye view

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

BOUWER MAAKT SLIMME KEUZE VOOR DAKEA ULTIMA

David Ellerby, een bouwer van huizen met zetel in Cheshire, geregistreerd bij de National House-Building Co... lees verder

Uncategorized

AARDBEVINGSBESTENDIGE OPLOSSINGEN VOOR GRONINGEN

De provincie Groningen staat bekend om het optreden van aardbevingen, veroorzaakt door gaswinningen die zic... lees verder