Kwaliteit

MET MEER DAN 75 JAAR ERVARING IN HET PRODUCEREN VAN DAKRAMEN, HEBBEN WE DE HOOGSTE PRODUCTIESTANDAARD BEHAALD DIE MOGELIJK IS. LEER MEER OVER ONZE PRODUCTIEPROCESSEN EN WAAROM WE ZO ZEKER ZIJN OVER HET EINDPRODUCT EN DE KWALITEIT - HET DAKEA DAKRAAM MET ZIJN 20-JARIGE GARANTIE.

INSTALLATEURS

Jullie zijn verstandig, omdat je kiest voor de kwaliteit van een Dakea dakraam met een niet te kloppen prijs-kwaliteitsverhouding en eenvoudige installatie.

HANDELAREN IN BOUWMATERIALEN

Jullie verkopen producten die inspelen op de behoeftes van de markt. Jullie zorgen voor jullie klanten door hen grote waarde te leveren tegen een betere prijs. En daarnaast krijgen jullie ook uitstekende verkoopsondersteuning en promotiematerialen.

EINDGEBRUIKERS

Jullie kiezen slimmer dan anderen en vertrouwden op de aanbeveling van een professional - jullie betaalden minder, maar kregen een beter product met daar bovenop een garantie van 20 jaar.

Altaterra

Altaterra produceert en verkoopt dakramen en geassocieerde producten van hoge kwaliteit vooral in Europa. We zijn opgericht in 2001 als een nieuwe start-up binnen de Deense Groep, VKR Holding.

Vandaag is Altaterra een Europese marktleider in het private label segment en trotse eigenaar van Dakea, een merk ontworpen voor slimme professionals. We verkopen in meer dan 30 landen en hebben mensen van meer dan 12 verschillende nationaliteiten in dienst, die de verkoop van onze producten ondersteunen.

We zijn trots dat we dakramen van een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen betaalbare prijzen aan duizenden professionals en eindgebruikers.

Altaterra Group - Dakea factory

Quality of our products

What is Max Protect? Dakea

Max protect

Meer dan 75 jaar ervaring. De hoogst mogelijke productiestandaarden. Superieure kwaliteitscontrole onafhankelijk getest volgens de hoogste normen. Versterkte glaspanelen met een levenslange garantie tegen hagelschade.

Why is it called Masterwood?

Master wood

Ons FSC-gecertificeerd, zorgvuldig gekozen hout komt van de Scandinavische den, die gewaardeerd wordt voor zijn houtdichtheid en weerstand tegen moeilijke weersomstandigheden. Deze houtkeuze verzekert duurzaamheid en probleemloos onderhoud.

Comfort and safety glass - where does it come from?

Comfort glass

Ultima-ramen met comfortglas houden je huis warm in de winter en voorkomen oververhitting in de zomer. Dat betekent dat het een heel jaar door een plezier is om in je kamers te zijn.

How we build a pvc frame?

Maintenance

Ons onderhoudsproces begint in de maak. Zie hoe onze gratis PVC-raamconstructies er stap voor stap uitzien.

Next 20 - why we offer a 20 year guarantee?

Next 20 guarantee

Alle Dakea - dakramen zijn door overdraagbare garantie van 20 jaar gedekt. Dit is een meerwaarde bij verkoopt van het huis vóór afloop van periode van 20 jaar.

Noise block noise reduction

Noise Block

De door ons ontworpen Nois BLock - technologie is een steun bij het vermindering van het geluid van buitenaf. Dankzij is het geluid van buitenaf en het contactgeluid van regen met 50% in vergelijking met standaardramen vermindert.

Production of roof windows

PRODUCTIE

MET MEER DAN 75 JAAR ERVARING IN HET PRODUCEREN VAN DAKRAMEN, HEBBEN WE DE HOOGSTE PRODUCTIESTANDAARD BEHAALD DIE MOGELIJK IS. LEER MEER OVER ONZE PRODUCTIEPROCESSEN EN WAAROM WE ZO ZEKER ZIJN OVER HET EINDPRODUCT EN DE KWALITEIT - HET DAKEA DAKRAAM MET ZIJN 20-JARIGE GARANTIE.

Production of roof windows

KWALITEITSGLAS

Gehard en gelamineerd glas, bedekt met een speciale scheurbestendigde, geluidsisolerende folie, met een lage emissie- of gemakkelijk te reinigen coating. Dakea beglazing is speciaal ontworpen voor veiligheid, energie-efficiëntie en comfort binnenshuis.

EENVOUDIG TE REINIGEN PVC

Dankzij onze freesgereedschappen, die een rotatiesnelheid tot wel 18000 toeren per minuut hebben, is de profilering van onze ramen glad en precies. Geïsoleerd en met staal versterkt PVCmateriaal wordt zorgvuldig aan elkaar gelast voor een maximale sterkte van het eindproduct - het Dakea PVC-dakraam.

MASTERWOOD

Zorgvuldig geselecteerd en gewonnen in hernieuwbare bossen - FSC gecertificeerd Scandinavisch dennenhout is het hoofdelement van alle houten dakramen in het Dakea assortiment. Ons strenge productieproces is dan zodanig afgestemd om het dennenhout nog sterker te maken met: luchtvochtigheidgecontroleerde opslag, laminering, milieuvriendelijk watergebaseerde lak, droging en veel meer.

roof windows production in DAKEA
testing roof windows

GETEST TOT IN PERFECTIE

UREN, SLAGEN, DRUKKRACHT, WINDKRACHT, LAGEN, DAGEN, JAREN, NACHTEN, VERGROTINGEN, BEWEGINGEN, TEMPERATUUR, LITERS WATER... EN ZELFS DE GEDRONKEN KOPPEN KOFFIE TIJDENS DE TEST... ZE HEBBEN ALLEMAAL EEN CIJFER ALS BEWIJS VAN HET WERK DAT GELEVERD WERD VOOR HET AFLEVEREN VAN EEN RAAM VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. EN DE CIJFERS ZIJN INDRUKWEKKEND. WE GARANDEREN HET.

testing roof windows

GETEST MET 50KG ZWAAR VOORWERP

We slaan op ons Ultima dakraam in met een 50kg zwaar voorwerp. Het kan extreem klinken, maar dat kan het weer ook zijn. Het resultaat? Er gebeurde niets. Het bewijs dat onze ramen zelfs de meest extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan.

testing roof windows DAKEA

GETEST MET
100DB LAWAAI

We hebben ons raam gemarteld met 100dB lawaai wat gelijkstaat met het lawaai van een pneumatische drilboor. Het resultaat? Ons Ultima raam reduceerde het lawaai met 50% vergeleken met een standaard dakraam.

quality of DAKEA roof windows

GETEST TEGEN WIND MET
144 KM/U SNELHEID

We controleerden de weerstand van ons Ultima dakraam tegen orkaanwinden. Zelfs zulke extreme omstandigheden braken of beschadigden ons raam niet. Wind dichtheid goedgekeurd!

DAKEA windows testing

GETEST MET 600 LITER REGENWATER

Beeld je 600 liter regen in die uit de lucht komt vallen in slechts één uur. Dat is het equivalent van de jaarlijkse regenval per vierkante meter in Amsterdam! En dat is de hoeveelheid die we goten op ons Ultima dakraam om de waterdichtheid ervan te testen.

Certificaten

Sterk ageaccrediteerd

We vertrouwen zodanig op de hoge kwaliteit van onze ramen, dat we een garantie van 20 jaar bieden - de langste Garantie op de markt.

Uitstekende kwaliteitscontrole

We accepteren alleen het beste, dus onze productie wordt streng gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze aan de hoogst mogelijke normen voldoet. We hebben certificaten om dat ook te bewijzen.