Kwaliteit

MET MEER DAN 75 JAAR ERVARING IN HET PRODUCEREN VAN DAKRAMEN, HEBBEN WE DE HOOGST MOGELIJKE PRODUCTIESTANDAARD BEHAALD. LEER MEER OVER ONZE PRODUCTIEPROCESSEN, EN WAAROM WE ZO ZEKER ZIJN VAN HET EINDPRODUCT EN DE KWALITEIT - HET DAKEA DAKRAAM MET ZIJN 20-JARIGE GARANTIE.

INSTALLATEURS

Jullie zijn verstandig, want jullie kiezen voor de kwaliteit van een Dakea dakraam, met een niet te kloppen prijs-kwaliteitsverhouding en eenvoudige installatie.

HANDELAREN IN BOUWMATERIALEN

Jullie verkopen producten die inspelen op de marketbehoeften, en zorgen goed voor jullie klanten door hen grote waarde te leveren tegen een betere prijs. Daarnaast krijgen jullie ook uitstekende verkoopondersteuning en promotiematerialen.

EINDGEBRUIKERS

Jullie kozen slimmer dan anderen en vertrouwden op de aanbeveling van een professional - jullie betaalden minder, maar kregen een beter product met daar bovenop een garantie van 20 jaar.

Altaterra

Altaterra produceert en verkoopt dakramen, en verwante producten, van hoge kwaliteit vooral in Europa. We zijn opgericht in 2001 als een nieuwe start-up binnen de Deense Groep, VKR Holding.

Vandaag is Altaterra een Europese marktleider in het private label segment en trotse eigenaar van Dakea, een merk ontworpen voor slimme professionals. We verkopen in meer dan 30 landen, en hebben mensen van meer dan 12 verschillende nationaliteiten in dienst, die de verkoop van onze producten ondersteunen.

We zijn trots dat we dakramen van een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen betaalbare prijzen aan duizenden professionals en eindgebruikers.

Altaterra Group - Dakea factory

Kwaliteit van onze producten

What is Max Protect? Dakea

Max protect

Meer dan 75 jaar ervaring. De hoogst mogelijke productiestandaarden. Superieure kwaliteitscontrole, onafhankelijk getest volgens de hoogste normen. Versterkte glaspanelen met een levenslange garantie tegen hagelschade.

Why is it called Masterwood?

Master wood

Ons FSC-gecertificeerde en zorgvuldig uitgekozen hout komt van de Scandinavische den, die gewaardeerd wordt voor zijn houtdichtheid en bestand is tegen zware weersomstandigheden. Deze houtkeuze verzekert duurzaamheid en probleemloos onderhoud.

Comfort and safety glass - where does it come from?

Comfort glass

Ultima-ramen met comfortglas houden je huis warm in de winter en voorkomen oververhitting in de zomer. Dat betekent dat het gedurende het hele jaar aangenaam is in je kamers.

How we build a pvc frame?

Onderhoud

Ons onderhoudsproces begint bij het maken. Zie hoe onze gratis PVC-raamconstructies er stap voor stap uitzien.

Next 20 - why we offer a 20 year guarantee?

Next 20 guarantee

Alle Dakea - dakramen hebben een overdraagbare garantie van 20 jaar. Dit geeft u gemoedsrust en bovendien een meerwaarde bij het verkopen van het huis.

Noise block noise reduction

Noise Block

De door ons ontworpen Nois BLock - technologie vermindert het geluid van buitenaf. Dankzij die technologie is het geluid van buitenaf en het contactgeluid van regen, de helft minder dan bij standaard ramen.

Production of roof windows

PRODUCTIE

MET MEER DAN 75 JAAR ERVARING IN HET PRODUCEREN VAN DAKRAMEN, HEBBEN WE DE HOOGST MOGELIJKE PRODUCTIESTANDAARD BEHAALD. LEER MEER OVER ONZE PRODUCTIEPROCESSEN EN WAAROM WE ZO ZEKER ZIJN VAN HET EINDPRODUCT EN DE KWALITEIT - HET DAKEA DAKRAAM MET ZIJN 20-JARIGE GARANTIE.

Production of roof windows

KWALITEITSGLAS

Gehard en gelamineerd glas, bedekt met een speciale scheurbestendigde, geluidsisolerende folie, met een lage emissie- of gemakkelijk te reinigen coating. Dakea beglazing is speciaal ontworpen voor veiligheid, energie-efficiëntie en comfort binnenshuis.

EENVOUDIG TE REINIGEN PVC

Dankzij onze freesgereedschappen, die een rotatiesnelheid tot wel 18000 toeren per minuut hebben, is de profilering van onze ramen glad en nauwkeurig. Geïsoleerd, en met staal versterkt PVC materiaal, wordt het eindproduct zorgvuldig aan elkaar gelast voor een maximale sterkte - het Dakea PVC-dakraam.

MASTERWOOD

Zorgvuldig geselecteerd en gewonnen in duurzame bossen - FSC gecertificeerd Scandinavisch dennenhout is het hoofdelement van alle houten dakramen in het Dakea assortiment. Ons strenge productieproces is zodanig afgestemd om het dennenhout nog sterker te maken met: op luchtvochtigheid gecontroleerde opslag, laminering, milieuvriendelijke op water gebaseerde lak, droging en veel meer.

roof windows production in DAKEA
testing roof windows

GETEST TOT IN PERFECTIE

UREN, SLAGEN, DRUKKRACHT, WINDKRACHT, LAGEN, DAGEN, JAREN, NACHTEN, VERGROTINGEN, BEWEGINGEN, TEMPERATUUR, LITERS WATER... EN ZELFS DE GEDRONKEN KOPPEN KOFFIE TIJDENS DE TEST... ZE HEBBEN ALLEMAAL EEN CIJFER ALS BEWIJS VAN HET WERK DAT GELEVERD WERD VOOR HET AFLEVEREN VAN EEN RAAM VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. EN DE CIJFERS ZIJN INDRUKWEKKEND. WE GARANDEREN HET.

testing roof windows

GETEST MET 50KG ZWAAR VOORWERP

We slaan op ons Ultima dakraam in met een 50kg zwaar voorwerp. Het kan extreem klinken, maar dat kan het weer ook zijn. Het resultaat? Er gebeurde niets. Het bewijs dat onze ramen zelfs de meest extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan.

testing roof windows DAKEA

GETEST MET
100DB LAWAAI

We hebben ons raam blootgesteld aan 100dB lawaai, wat gelijkstaat met het lawaai van een pneumatische drilboor. Het resultaat? Ons Ultima raam reduceerde het lawaai met 50% vergeleken met een standaard dakraam.

quality of DAKEA roof windows

GETEST TEGEN WIND VAN
144 KM/PER UUR

We controleerden de weerstand van ons Ultima dakraam tegen orkaanwinden. Zelfs zulke extreme omstandigheden braken, of beschadigden, ons raam niet. Wind dichtheid goedgekeurd!

DAKEA windows testing

GETEST MET 600 LITER REGENWATER

Stelt u zich 600 liter neerslag vóór in slechts één uur. Dat is het equivalent van de jaarlijkse regenval per vierkante meter in Amsterdam! Dat is de hoeveelheid die we goten op ons Ultima dakraam om de waterdichtheid ervan te testen.

Certificaten

Sterk geaccrediteerd

We vertrouwen zodanig op de hoge kwaliteit van onze ramen, dat we een garantie van 20 jaar bieden - de langste garantie op de markt.

Uitstekende kwaliteitscontrole

We accepteren alleen het beste, dus onze productie wordt streng gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze aan de hoogst mogelijke normen voldoet. We hebben certificaten om dat ook te bewijzen.