Media

DOWNLOAD PERSMATERIAAL, CERTIFICATEN, DE DAKEA PRODUCTCATALOGUS, OF NEEM CONTACT OP MET ONZE MARKETINGAFDELING. DAKEA PRODUCTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN HEEL EUROPA.

DAKEA MERK

Dakea maakt deel uit van de portefeuille van ALTATERRA Kft-merken, een vennootschap van de particuliere Deense groep VKR Holdings, opgezet om dakramen en bijbehorende accessoires te vervaardigen. Het zijn hoogkwalitatieve producten, met een uniek Service Support -systeem, ontworpen om meer winst en minder risico's voor professionals en huiseigenaren te verzekeren.

Dakea brand

EUROPESE MARKTEN

Het merk is beschikbaar in Europese landen, zoals: Groot-Brittannië, Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Frankrijk, Nederland, Denemarken, België, Spanje, Italië.

European Market

ISO - certificering

Onze productiefaciliteiten zijn van wereldklasse. Met de door ISO - certificering gegarandeerde capaciteit streven wij ernaar om de eindgebruiker producten te kunnen bieden van wereldniveau. Bij ons is elke schroef, elke handeling en elk materiaalonderdeel getest volgens de hoogste normen. Door deze aandacht voor details, in combinatie met onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om aan de hoogste eisen van de gebruikers te voldoen.

ISO certified

DOWNLOADEN

HEEFT U VRAGEN??

NEEM CONTACT OP MET ONZE VERKOOPAFDELING