Media

ONS DOEL IS OM DAKRAMEN VAN HOGE KWALITEIT BETAALBAARDER TE MAKEN. WE LEVEREN KWALITEITSPRODUCTEN GEMAAKT MET PROFESSIONALS IN GEDACHTEN. WE OVERTREFFEN HUN VERWACHTINGEN DOOR GROTERE WAARDE TE LEVEREN TEGEN EEN BETERE PRIJS.

DAKEA MERK

Dakea maakt deel uit van de portefeuille van ALTATERRA Kft-merken, een vennootschap van de particuliere Deense groep VKR Holdings, opgezet om dakramen en bijbehorende accessoires te vervaardigen. Het zijn de hoogkwalitatieve producten met een uniek Service Support -systeem, ontworpen om meer winst en minder risico's voor professionals en huiseigenaren te verzekeren.

Dakea brand

EUROPESE MARKTEN

Het merk is beschikbaar in Europese landen, zoals: Groot-Brittannië, Polen, Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Frankrijk, Nederland, Denemarken, België, Spanje, Italië.

European Market

ISO - certificering

Onze productiefaciliteiten van wereldklasse met de door ISO - certificering gegarandeerde capaciteit streven ernaar om de eindgebruiker de producten op het hoogste wereldniveau te kunnen bieden. Obsessieve aandacht voor detail (elke schroef, elke handeling en elk materieel onderdeel zijn getest volgens de hoogste normen) met de jarenlange ervaring stellen ons in staat om de hoogste eisen van de gebruikers te voldoen.

ISO certified

DOWNLOADEN

HEBT U VRAGEN??

NEEM CONTACT OP MET ONZE VERKOOPAFDELING