Deskundigen

BESTE DAKDEKKER,

Gefeliciteerd! U heeft heel verstandig voor de Dakea producten gekozen, de hoogkwalitatieve dakramen met een ideale prijs-kwaliteitverhouding en eenvoudige installatie.

GRATIS ACCESSOIRES

Met gratis accessoires bespaart u flink op uw kosten. Dit betekent naast een goedkopere, ook een snellere, productie!

Een gratis IFC-systeem wordt met de Dakea Ultima-ramen geleverd. Dit product is beschikbaar als een extra element voor andere Dakea-ramen.

De RUC-set is gratis inbegrepen bij de meeste dakramen uit de Better- en Ultima-serie.

EENVOUDIGE EN SNELLE INSTALLATIE

We hebben Dakea- accessoires voor professionals ontwikkeld. Dankzij de intelligente functies vergemakkelijken en versnellen onze accessoires het installatieproces.

Dakea flens (RUC) is van één stuk gemaakt zonder lassen, en zorgt voor 100% waterdichtheid. Het vierkante oppervlaktepatroon helpt bij het snijden, waardoor de installatie nog eenvoudiger wordt. Het is een technisch geavanceerd product, ontworpen om het dak te beschermen en de structuur waterdicht te maken.

De isolerende flens van schuim is afgesneden hetgeen een snellere en nauwkeurigere installatie verzekert. Het enige wat moet worden gedaan is op een zijde met lijm te bevestigen.

Dakea dakramen worden op dezelfde manier geïnstalleerd als de ramen van andere populaire merken. Installateurs eenvoudig de stap voor stap instructies volgen.

MEER WINST

Dakea biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding, u krijgt een betere winstmarge dan met enig ander merk. Uw klanten (huiseigenaren, investeerders) krijgen meer functies tegen een onverslaanbare prijs. In combinatie met onze garantie van 20 jaar zullen de klanten absoluut blij zijn met uw diensten.

BREED ASSORTIMENT

Bij Dakea hebben we alles - dakramen die aan de meeste behoeften van de klant voldoen, flenzen die compatibel zijn met alle populaire daktypen, jaloezieën en andere populaire accessoires, en comfortabele oplossingen voor daken met een helling van 0 tot 90 graden.

Het Dakea-assortiment is gemakkelijk verkrijgbaar, gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te verkopen. Onze hoge kwaliteit is altijd gegarandeerd.

GARANTIE

20-jarige garantie - de langst beschikbare garantie op de markt - bewijst hoe groot ons vertrouwen is in de kwaliteit van onze ramen.

We bieden de 10-jarige garantie op alle dakramen (behalve dakluiken), inclusief beglazing en flenzen voor dakramen en rolluiken. Aanvullend omvat onze garantie ook de dakluiken, rolluiken en andere accessoires.

Meer details en volledige programmavoorwaarden zijn te vinden op DAKEA.net.

testing roof windows

Quick links

Contact

Als u vragen heeft en u wilt onze nieuwsbrief krijgen, dan kunt u lid worden van de Dakea-gemeenschap of onze database zodat u onze informatie ontvangt - wij staan tot uw beschikking. We organiseren evenementen, vergaderingen en trainingen voor installateurs. U kunt ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van alle updates: www.facebook.com/HelloDakea/.