Uncategorized

BOUWER MAAKT SLIMME KEUZE VOOR DAKEA ULTIMA

David Ellerby, een bouwer van huizen uit Cheshire, en geregistreerd bij de National House-Building Council (NHBC), vroeg Dakea om een dakraam voor zijn eigen vrijstaande woning met vier slaapkamers op het platteland van Wilmslow. Thermische isolatie en energie-efficiëntie waren belangrijke wensen, omdat dit onroerend goed wordt omgeven door open, pittoreske landbouwgebieden.

David Ellerby zei: “Om de beschikbare opties beter te begrijpen, bezocht ik de plaatselijke Jewson-vestiging in Stockport. Het team presenteerde het merk Dakea en de erfenis van het bedrijf dat deel uitmaakt van de dakraammarkt, VKR Group. ” David koos Dakea Ultima voor zijn huizen nadat Jewson een afspraak had geregeld met Dakea-vertegenwoordiger Christopher Phillips.

David voegde toe: "Ultima biedt functies en kwaliteit die gemakkelijk kunnen worden vergeleken met driedubbele beglazing - maar licht in gewicht, en met een concurrerende prijs. Met een U-waarde van 1,2 W/m2K die uitstekende thermische isolatie biedt, zal Ultima de energie-efficiëntie van het gebouw verbeteren en het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur bieden. " Dankzij de Comfort Glass-technologie beschermt het glas tegen ultraviolette (UV) straling en reflecteert het 95% van de schadelijke UV-stralen. Dit unieke beglazingsontwerp biedt verkoeling in de zomer en warmte in de winter, alles om de energierekening te verlagen. Ultima is eenvoudig en gemakkelijk te onderhouden en ook voorzien van titanglas. Deze buitenste titaniumdioxide-coating breekt organische materialen af, waardoor ze door regenval kunnen worden weggespoeld, hetgeen de behoefte aan handmatig wassen aanzienlijk vermindert.

Jewson (Stockport) roof windows

Het Ultima-systeem wordt ook geleverd met een overdraagbare garantie van 20 jaar. David zegt: "De garantie op het Ultima-model biedt echte rust, aan zowel bouwers als klanten - dankzij een levenslange garantie op hagelschade, biedt het ook vertrouwen en bescherming lang na de aankoop van het huis." Met de voltooiing van het eerste gedeelte van de ontwikkelingsfase, heeft Mark Backhouse, een dakdekker met meer dan 35 jaar ervaring, nu 10 van de 20 Ultima-ramen voor het project geïnstalleerd. Mark Backhouse zei: "Ik installeerde voor het eerst Dakea Ultima dakramen - en het was een gemakkelijk en snel proces. Dankzij de toepassing van de gratis Ultima isolerende flens van het schuim en de flens van de onderfolie (RUC) wordt elke installatie met hoge kwaliteit uitgevoerd en biedt het een perfecte afwerking. "

Housebuilding

Deze onderdelen bieden dakbescherming door een veilige en waterdichte installatie. Tevens verminderen ze de kans op tocht en binnendringend water. Christopher Phillips, regionale verkoopmanager bij Dakea, zei: "Het Ultima dakraam is ideaal voor bouwers die hun eigenschappen in de toekomst willen testen en toegevoegde waarde aan hun klanten bieden." "Met een U-waarde lager dan de Europese en Britse vereisten, en een garantie van 20 jaar, is Ultima een betere keuze voor dakramen voor zowel woningbouwers als installateurs." Dakea gebruikt meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en ontwikkelen van de producten, inclusief Ultima-producten, omdat het deel uitmaakt van 's werelds grootste dakraambedrijf - VKR Group.

Housebuilding mini

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

DAKEA BETTER VINTAGE RAMEN VOOR MANOR DRIVE

De firma Massey Limited heeft voor de ramen Dakea Better Vintage gekozen voor nieuwe woningen in een presti... lees verder

Uncategorized

VERBOUWING VAN EEN SCHUUR IN LANGFORD BARTON

Toen de eigenaar van het pand Richard Prowse universele dakramen nodig had, die gemakkelijk waren te instal... lees verder