Uncategorized

Dakea heeft dakramen geleverd aan het nieuwbouwproject in Hillegom.

Modern maar oer-Hollands wonen aan een gezellig hofje aan de rand van de bollenvelden en op loopafstand van Station Hillegom. Aan de Parallelweg, waar een voormalig bedrijfspand stond, werd het project Parallelhofje gerealiseerd. Rondom de sfeervolle binnentuin werden achttien woningen gebouwd, onderverdeeld in vier verschillende typen woningen.

Dakea dakramen werden geplaatst in iedere woning ter plaatse van de slaapkamer op de 1ste verdieping. De ontwikkelaar besloot voor Dakea Good dakramen te kiezen. Dit dakraam is de perfecte keuze wanneer het om ‘zeer goede prestaties tegen een betaalbare prijs’ gaat. Dakea dakramen brengen zowel licht al ventilatie naar binnen en verzekert daarnaast de energie-efficiëntie. Het unieke aan de geleverde dakramen is dat het formaat (94 x 98 cm) niet tot het standaard assortiment behoord maar op verzoek van de bouwer Veenman & Vink als maatwerk geproduceerd en op het project geleverd is.

Andere kenmerken van het Dakea Good dakraam zijn:
- central draaipunt
- ventilatieklep en twee ventilatieposities via het handvat
- gehard buitenglas
- milieuvriendelijke witte verf op waterbasis voor een schone en moderne afwerking
- 20 jaar garantie

Dakramen werden geplaatst in een zinken dak met gebruik van gootstuk voor dakleien (KSF).

Bezoek website voor details: https://www.koppers.nl/nieuwbouw/

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Dakea-projectaanbod.

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

Krzysztof Dudek neemt de rol over als CEO van Altaterra

Vanaf 1 oktober 2020 heeft Krzysztof Dudek de rol van CEO overgenomen van Krisztian Meszaros, die is afgetr... lees verder