Uncategorized

Krzysztof Dudek neemt de rol over als CEO van Altaterra

Vanaf 1 oktober 2020 heeft Krzysztof Dudek de rol van CEO overgenomen van Krisztian Meszaros, die is afgetreden om een nieuwe managementfunctie binnen de VKR Group op zich te nemen.

Krzysztof maakt al 14 jaar deel uit van het Altaterra team en begon zijn carrière op de verkoopafdeling in Polen, waarna hij verschillende landelijke en regionale verkoop-en managementfuncties heeft uitgevoerd. Sinds 2010 is Krzysztof gedelegeerd bestuurder van Altaterra Polen. Vanaf 2012 is Krzysztof verantwoordelijk voor het salesmanagement in CEE en vanaf 2019 kwamen daar ook de DACH-regio, de Balkan, de Baltische staten en de exportlanden bij.Onder zijn leiding heeft Altaterra de prestaties in deze regio’s aanzienlijk verbeterd en marktaandeel gewonnen.

Tijdens mijn jaren bij Altaterra heb ik de kans gehad om verschillende verkoop- en managementfuncties op me te nemen, waardoor ik inzicht heb gekregen in de behoeften van onze klanten en in onze verschillende interne operaties, en ik ben er trots op om te werken voor een bedrijf dat medewerkers de kans geeft om zich te ontwikkelen naarmate het bedrijf groeit. Als ik enkele jaren terug in de tijd kijk, is het verbazingwekkend om te zien dat elke kleine stap die we zetten zo’n enorme impact kan hebben op de ontwikkeling van het bedrijf op langere termijn.

Altaterra is voor mij meer dan een bedrijf. De kernwaarden van ons bedrijf, die de manier waarop we werken bepalen, hebben een grote impact op mij gehad, zowel in het zakelijke als in het privéleven. Er is geen beter gevoel in het leven dan dingen te doen die goed zijn voor de mensen om je heen. In navolging van onze waarden zullen we daarom onze inspanningen voortzetten om betaalbare daglichtoplossingen in het leven van mensen te brengen en totale klanttevredenheid te bieden. Ik ben er trots op dat ik tot nu toe de kans heb gehad om bij te dragen aan onze visie en ik kijk uit naar wat ons te wachten staat.

De afgelopen maanden zijn we erin geslaagd om de storm, veroorzaakt door COVID-19, te doorstaan. We hebben ons aangepast en nauw samengewerkt met onze partners om met herstelplannen te komen. Als gevolg hiervan verkeert Altaterra als bedrijf in een betere conditie, met stabiele financiële prestaties, een breder productaanbod en een duurzamere benadering van zakendoen dan ooit tevoren. We zijn erin geslaagd deze vooruitgang te boeken ondanks de recente mondiale uitdagingen, wat heel uitzonderlijk is. Met dat in gedachten wil ik al onze toegewijde en hardwerkende medewerkers en onze loyale partners bedanken voor hun medewerking.

Ondanks onze sterke prestaties tijdens deze periode is er echter nog steeds een mate van onzekerheid over de toekomst. Deze onzekerheid zal ons in 2021 bijblijven, maar ik ben ervan overtuigd dat de vraag naar dakramen en accessoires sterk zal blijven, aangezien mensen ofwel op zoek zijn naar nieuwe woningen ofwel bestaande woningen willen verbeteren. Onze behendigheid en ons vermogen om te reageren op veranderende klantbehoeften zullen een prioriteit blijven voor Altaterra. In de toekomst zullen we blijven investeren in gebieden die ons in staat stellen te groeien, ons als bedrijf te ontwikkelen en een toegewijde partner te blijven.

Ik ben enthousiast en kijk ernaar uit om samen aan onze toekomst te bouwen. “- Krzysztof Dudek

Krzysztof Dudek (39) geboren in Warschau, Polen. Afgestudeerd met een masterdiploma aan de universiteit van Warschau, vanaf 2006 werkzaam bij Altaterra. Is getrouwd en heeft twee zonen, 10 en 11 jaar oud.

Altaterra, onderdeel van VKR Group, werd opgericht in 2001. Vandaag de dag is Altaterra een Europese marktleider binnen het private label segment en trotse eigenaar van Dakea, een merk ontworpen voor slimme professionals. Met verkoop in meer dan 30 landen, heeft het bedrijf 120 werknemers met 12 nationaliteiten in heel Europa in dienst, die de klanten in alle belangrijke markten ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Případové studie

STŘEŠNÍ OKNA Dakea - "ZÁŽITEK Z NEBE" PŘI PŘESTAVBĚ PODKROVÍ V LEEDS

Zkušený developer, který se ujal přestavby bungalovu v exkluzivní čtvrti města Leeds, měl prvořadý zájem na... lees verder

Případové studie

VÍCE OSVĚTLENÍ DO INTERIÉRŮ

Přestavba půdy na podkroví vždy vyžaduje zvláštní pozornost, neboť představuje poměrně levné a jednoduché z... lees verder

Případové studie

ODOLNOST VŮČI ZEMĚTŘESENÍ V NIZOZEMSKU

RIZIKOVÁ OBLAST! Provincie Groningen je známa častým výskytem zemětřesení způsobeným těžbou plynu, která se... lees verder