Uncategorized

STERKE VERKOOP MET DE STEUN VAN DAKEA

Dakea werkt nauw samen met Stormspell en biedt een breed scala aan van verkoop- en technische ondersteuning om de verkoop van haar dakraam producten te promoten. Stormspell, opgericht in 1999, levert hoogkwalitatieve dakbedekking en materialen aan zijn klanten – een combinatie van handel en het grote publiek. Met filialen in Southport en in het Maghull-gebied in Liverpool, kan de verkoper de hele noordwestelijke regio bevoorraden. Een belangrijk onderdeel van de strategie van Dakea is ervoor te zorgen dat haar handelspartners, waaronder Stormspell, op de hoogte worden gehouden van de nieuwste marketing- en verkoopmaterialen.

"Dakea biedt ons altijd ongewoon en opvallend marketingmateriaal dat buiten de standaard gaat", zegt Gareth Hughes, hoofd van Stormspell. "Ze stuurden ons bijvoorbeeld logo's die op het dak van een winkel hangen met de tekst: "Het duurde een eeuwigheid om dit bord op te hangen. Gelukkig zijn Dakea-ramen snel te installeren. " - Dergelijke kwesties amuseren en trekken de aandacht van onze klanten. We hebben niet alleen veel aandacht van onze klanten gekregen, maar ook van vertegenwoordigers van andere fabrikanten die de advertentie en de lay-out ervan hebben geprezen.

Selling roof windows for smart professionals

"Dakea houdt ons op de hoogte - en de verkoopmanager in de regio, Christopher Phillips, heeft de vestiging verschillende keren bezocht om te zien of we alles hebben wat nodig is. Adverteren heeft ook het voordeel dat het heel gemakkelijk is om de aanwijzingen van Dakea te presenteren - wat belangrijk is, omdat we het zo druk hebben. " Gareth zegt dat de advertentie zorgde voor meer vragen over het merk en de producten van Dakea - wat regelmatig resulteert in betere verkoop. Het meest populaire raam dat door Stormspell wordt verkocht, is Better Safe, dat uitstekende parameters voor energie-efficiëntie, veiligheid en comfort biedt. "Omdat we specialisten zijn op het gebied van dakbedekking, vragen klanten ons vaak om advies. Het is belangrijk dat ons team een brede productkennis heeft. Dakea gaf ons online training over hun producten en we konden ook een training volgen op een Dakea-demonstratietruck tijdens een roadshow in Groot Brittannië."

Strong sales with Dakea's support

"Online training zorgde voor zekere flexibiliteit om onze medewerkers in staat te stellen deze aan de normale werking van de afdeling aan te passen. Dit werd aangevuld met praktische training toen de Dakea-truck ons in 2017 bezocht." "Het technische team van Dakea is altijd beschikbaar om bij vragen van klanten te helpen, bv. wanneer we een flenssamenstelling voor ongewone dakpannen moesten krijgen. De ondersteuning, indrukwekkende advertenties en de kwaliteit van Dakea-producten hadden een positief effect op de verkoop van deze producten. We zijn blij met de toename van de omzet. " Christopher Phillips, regionale verkoopmanager bij Dakea, zei: "Wij waarderen onze verkopers omdat zij het eerste aanspreekpunt zijn voor de meeste van onze klanten. Stormspell is een zeer gerenommeerde verkoper en we bieden een ondersteuningspakket en technische knowhow om ervoor te zorgen dat ze met vertrouwen over het product kunnen vertellen, en bij de verkoop helpen. Als het product eenmaal wordt verkocht, dan stopt onze ondersteuning niet - we bieden uitgebreide klantenservice in de hele toeleveringsketen om verkopers en eindgebruikers volledig gemak te bieden. "

Selling roof windows for smart professionals mini

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

AARDBEVINGSBESTENDIGE OPLOSSINGEN VOOR GRONINGEN

De provincie Groningen staat bekend om het optreden van aardbevingen, veroorzaakt door gaswinningen die zic... lees verder

Uncategorized

SIMPELE OPLOSSING VOOR BEWONERS EN DAKDEKKERS IN DENEMARKEN

78 van deze huizen, met vrij verouderde en donkere badkamers in het midden van het huis, waar geen ramen wa... lees verder