Uncategorized

MEER LICHT AAN HET INTERIEUR TOEVOEGEN

Een zolder verbouwen is zeer populair geworden. Want het is een goedkope, en niet ingrijpende, manier om de woonruimte te vergroten. In sommige ruimtes, zoals in deze eengezinswoning gebouwd in 1900 en gerenoveerd in 1978, hebben enkele verbeteringen een enorm verschil gemaakt. Binnen enkele dagen heeft het voor dit project verantwoordelijke team oude dakramen door 6 nieuwe Dakea Ultima dakramen vervangen, waardoor meer daglicht en lucht in het interieur drong en de ruimte voor de omgeving werd geopend. Dankzij het speciale ontwerp heeft het Dakea Ultima-systeem ook bijgedragen aan het minimaliseren van verkeersgeluid en het verbeteren van de thermische isolatie.

Interior design roof windows

HET UITERLIJK EN DE DETAILS VAN DE LEEFRUIMTE VERANDEREN

Vanwege de staat van de oude ramen, gemonteerd in het dak bedekt met oude vezelcementplaten, was het ongetwijfeld noodzakelijk om de ramen te vervangen met als doel een gezonde en veilige omgeving voor de eigenaren te creëren. Door een nieuw raam in de woonkamer kreeg de ruimte meer daglicht en de circulatie van frisse lucht in dit huis met een oppervlakte van 99m2 is verhoogd. Een nieuw, groter badkamerraam biedt breed zicht op de hemel en zorgt ervoor dat de kleine kamer er helder en ruimer uitziet. Een extra raam in de woonkamer en de beslissing om een van de oude, grote raam te vervangen door twee vergelijkbare ramen met dubbele armaturen (het eerst verkocht door Dolle in Denemarken!) wordt een effect als bij een groter raam gecreëerd, waardoor de indruk van een glazen wand, voor een fractie van de prijs, is ontstaan.

Housebuilding roof windows

RESULTAAT

De eigenaar van het huis, toen erover werd gevraagd, zei dat ze erg blij was met het extra daglicht. Ze waardeert ook de geluidsisolatie van Ultima-ramen omdat een lokale bus meerdere keren per dag langs haar huis rijdt. Zonder twijfel - het verbouwen van de zolder was succesvol!

Adding light to an interior - roof window

Gerelateerde artikelen

Uncategorized

VERBOUWING VAN EEN SCHUUR IN LANGFORD BARTON

Toen de eigenaar van het pand Richard Prowse universele dakramen nodig had, die gemakkelijk waren te instal... lees verder

Uncategorized

DAKEA BETTER VINTAGE RAMEN VOOR MANOR DRIVE

De firma Massey Limited heeft voor de ramen Dakea Better Vintage gekozen voor nieuwe woningen in een presti... lees verder