Over Dakea

Over Dakea
Wie u ook bent - Gebruik Dakea om meer te verdienen!

Welkom bij Dakea!

Dit nieuwe merk maakt deel uit van de portefeuille van ALTATERRA Kft, een bedrijf van de particuliere Deense groep VKR Holdings, opgezet om dakramen en bijbehorende accessoires te vervaardigen van de hoogste kwaliteit, met een uniek Service Support-systeem, ontworpen om meer winst en minder risico's te creëren voor professionals en huiseigenaren.

Onze expertise en kennis die resulteren uit 60 jaar ervaring in dakraaminnovatie, -design en -productie staan ervoor garant u 100% tevreden te stellen over onze ramen voor de komende 20 jaar, of langer.

Onze ISO-gecertificeerde productiefaciliteiten van wereldniveau met een gegarandeerde capaciteit zijn erop gericht en stellen alles in het werk om u van het best mogelijke product te voorzien, van het volledige dakraam tot het kleinste detail (elke schroef, elke handeling en elk materieel onderdeel zijn getest volgens de hoogste normen). Deze obsessieve aandacht voor detail en jarenlange ervaring maken het echte verschil voor uw klanten, die rekenen op de beste resultaten tijdens de levensduur van het product, en volledige gemoedsrust.

Dakea, 20 jaar rust voor huiseigenaren

Elk product dat u van ons koopt, biedt huiseigenaren meer functies en meer garanties dan ze zouden kunnen krijgen voor hetzelfde geld bij de meeste producten op de markt.

Geef uzelf 10 jaar extra gemoedsrust en een geweldige toegevoegde waarde aan uw huis.

Meer

Dakea, het unieke anti-crisisconcept voor verdelers en handelaars!

Dakea ondersteunt u met een volledig, ongeëvenaard aanbod van diensten, van voorraadbeheer tot communicatie met verkooppunten, tools en salesondersteuning.

U zult geen enkel risico lopen door proactief en agressief op te treden om marktaandeel te winnen in een krimpende markt.

Breid uw klantenbestand uit en betaal alleen wanneer u verkoopt!

Meer

Dakea-dakramen voor slimme professionals!

Elk product dat u bij ons koopt, stelt installateurs of ambachtslieden in staat om een beetje meer winst te maken door meer inkomsten en tijdsbesparing, en biedt hen de mogelijkheid om geholpen en ondersteund te worden in hun dagelijkse werkroutine.

Verdien 3,5-6,5 euro voor elk geïnstalleerd Dakea-raam.

Meer