BOUWER MAAKT SLIMMERE KEUZE

Roof Trust van het noordoosten koos Dakea Ultima dakramen vanwege hoogkwalitatieve installatie in veel woongebouwen. Eenvoudig te installeren ULTIMA-ramen bieden een aantal voordelen voor de huiseigenaar, waaronder een vermindering tot 50% van het geluid van buitenaf in vergelijking met andere op de markt beschikbare standaard ramen.

ROOF TRUST – FAMILIE DAKBEDEKKINGSBEDRIJF

koos voor Dakea-producten - waaronder voor het innovatieve Ultima-raam - voor drie afzonderlijke renovatie-locaties in Newcastle nadat ze hun vereisten hadden besproken met een lokale leverancier van Rinus Roofing Supplies in Sunderland. David Bruce, algemeen directeur Roof Trust zei: "Kijkend naar de beschikbare opties op de markt wilden we een fabrikant vinden wiens producten aan de eisen van huiseigenaren zouden voldoen en een eenvoudige installatie garanderen." Dakea ULTIMA biedt een aantal voordelen voor de huiseigenaar. Comfort Glass - technologie bestaat uit twee dubbelwerkende lagen, ontworpen om eigenschappen tegen zonlicht te beschermen in de zomer en warmte te houden in de winter, waardoor energierekeningen het hele jaar door worden verlaagd.

Housebuilders makes the smarter choice

Dank de toepassing van Titan Glass zorgt Ultima voor uitzonderlijke energie-efficiëntie met warmteverliezen van slechts 1,2 W/m2 K. Bovendien is het geïsoleerde glas gevuld met krypton dat 46% minder warmte dan het veelgebruikte argon geleidt. ULTIMA beschermt op indrukwekkende wijze tegen ultraviolette (UV) straling en blokkeert tot 95% van de schadelijke UV-stralen. David ging verder: "Dakea ULTIMA heeft ons ook geholpen enkele belangrijke installatieproblemen op te lossen. Een veel voorkomend probleem op locatie is het ontbreken van juiste bevestigingsmiddelen en beschikbare componenten, wat het installatieproces vertraagt. Voor Ultima zijn de juiste schroeven altijd inbegrepen in een montageset van het raam. Het klinkt eenvoudig maar het is niet door alle fabrikanten gewaarborgd en samen met de eenvoudig te gebruiken flens voor dakpannen, is van groot belang voor het gemak en de kwaliteit van de installatie." ULTIMA - ramen worden geleverd met garantie van 20-jaar en worden ondersteund door Dakea's 75 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en ontwikkelen van dakramen.

Housebuilders makes the smarter choice DAKEA roof window

David concludeerde: "We raden Dakea-ramen altijd aan bij onze klanten, ze zijn zeer veelzijdig en leveren indrukwekkende besparingen op. We zien Dakea-ramen als onze eerste keuze omdat ze onze klanten een uitstekende esthetiek bieden en perfect in elk frame tijdens de installatie passen, wat hun flexibiliteit onderstreept." Handgrepen aan de onderkant van het Dakea ULTIMA maken de ramen bereikbaar waardoor de uitdagingen van toegankelijkheid voor klanten worden overwonnen. Samen met verdere installaties van Dakea-ramen, gepland voor de toekomst door Roof Trust, zijn David en het bedrijf betrokken om van de unieke voordelen van Dakea te profiteren met als doel toekomstgerichte oplossing te bieden.

Housebuilders makes the smarter choice DAKEA for smart professionals

Gerelateerde artikelen

BOUWER MAAKT SLIMMERE KEUZE

Roof Trust van het noordoosten koos Dakea Ultima dakramen vanwege hoogkwalitatieve installatie in veel woon... lees verder

STERKE VERKOOP MET DE STEUN VAN DAKEA

Dakea werkt nauw samen met Stormspell en biedt breed scala van verkoop en technische ondersteuning om verko... lees verder