BOUWER MAAKT SLIMMERE KEUZE – JEWSON (STOCKPORT)

David Ellerby, een bouwer van huizen met zetel in Cheshire, geregistreerd bij de National House-Building Council (NHBC) vroeg Dakea voor een dakraam voor zijn eigen vrijstaande woning met vier slaapkamers op het platteland van Wilmslow. Thermische isolatie en energie-efficiëntie waren van invloed op zijn specificaties omdat dit onroerend goed word door open, pittoreske landbouwgebieden omgeven.

David Ellerby zei: “Om de beschikbare opties beter te begrijpen, bezocht ik de plaatselijke Jewson-vestiging in Stockport. Het team presenteerde het merk Dakea en de erfenis van het bedrijf dat deel uitmaakt van de dakraammarkt, VKR Group. ” David koos Dakea Ultima voor zijn huizen nadat Jewson een afspraak met Dakea-vertegenwoordiger Christopher Phillips had georganiseerd.

David heeft toegevoegd: "Ultima biedt functies en kwaliteit die gemakkelijk kunnen worden vergeleken met driedubbele beglazing - tegen klein gewicht en de concurrerende prijs. Met een U-waarde van 1,2 W/m2K die uitstekende thermische isolatie biedt, zal Ultima de energie-efficiëntie van het gebouw verbeteren en het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur bieden. " Dank Comfort Glass-technologie beschermt het glas tegen ultraviolette (UV) straling en reflecteert 95% van de schadelijke UV-stralen. Dit unieke beglazingsontwerp biedt het koel houden in de zomer en warmte in de winter, alles om de energierekening te verlagen. Ultima is eenvoudig en gemakkelijk te onderhouden en voorzien ook van titanglas. Deze buitenste titaniumdioxide-coating breekt organische materialen af, waardoor ze door regenval kunnen worden weggespoeld en wat de behoefte aan handmatig wassen aanzienlijk vermindert.

Jewson (Stockport) roof windows

Het Ultima-systeem wordt ook geleverd met een overdraagbare garantie van 20 jaar. David heeft toegevoegd: "De garantie op het Ultima-model biedt echte rust aan zowel bouwers als klanten - dankzij een levenslange garantie op hagelschade, biedt ook vertrouwen en bescherming nog lang na de aankoop van het huis." Met de voltooiing van de eerste fase van ontwikkelingswerk, heeft Mark Backhouse, een dakdekker met meer dan 35 jaar ervaring, nu 10 van de 20 Ultima-ramen voor het project geïnstalleerd. Mark Backhouse zei: "Ik installeerde voor het eerst Dakea Ultima dakramen - en het was een gemakkelijk en snel proces. Dank de toepassing van de gratis Ultima isolerende flens van het schuim en de flens van de onderfolie (RUC) wordt elke installatie met hoge kwaliteit uitgevoerd en biedt een perfecte afwerking. "

Housebuilding

Deze onderdelen bieden dakbescherming door een veilige en waterdichte installatie en verminderen de kans op tocht en binnendringen van water. Christopher Phillips, regionale verkoopmanager bij Dakea, zei: "Het Ultima dakraam is ideaal voor bouwers die hun eigenschappen in de toekomst willen testen en toegevoegde waarde aan hun klanten bieden." "Met een U-waarde lager dan de Europese en Britse vereisten en een garantie van 20 jaar, is Ultima een betere keuze voor dakramen voor zowel woningbouwers als installateurs." Dakea gebruikt meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en ontwikkelen van de producten, inclusief Ultima-producten, omdat het deel uitmaakt van 's werelds grootste dakraambedrijf - VKR Group.

Housebuilding mini

Gerelateerde artikelen

DAKEA VINTAGE VOOR MANOR DRIVE

De firma Massey Limited heeft voor de ramen Dakea Better Vintage gekozen voor nieuwe woningen in een presti... lees verder

VERBOUWEN VAN DE SCHUUR IN LANGFORD BARTON

Toen eigenaar van het pand Richard Prowse universele dakramen nodig had die gemakkelijk in zijn schuur te i... lees verder