DAKEA VINTAGE VOOR MANOR DRIVE

De firma Massey Limited heeft voor de ramen Dakea Better Vintage gekozen voor nieuwe woningen in een prestigieuze woonwijk in Sutton Coldfield. De aan de esthetiek van de omgeving gekozen ramen Better Vintage werden gewaardeerd voor eenvoudige installatie en concurrerende prijzen.

Particuliere woonwijk Manor Drive, bestaande uit vijf vrijstaande gebouwen met vijf slaapkamers, werd gebouwd door Massey Limited om aan de groeiende vraag naar woningen in die buurt te voldoen. Er werden gedurende het project 25 dakramen Better Vintage KCV C4A geïnstalleerd met roterende dakramen met flens Dakea KUF C4A Vintage Flashing. Perfect voor culturele erfgoedgebieden en renovatieprojecten is het KCV raam is gemaakt van ovengedroogd dennenhout uit FSC-gecertificeerde bossen, met een zwart gelakt buitenprofiel en een glaslat. Het model Better Vintage is ook voorzien van een gratis manchet (RUC) t.b.v. een snelle en eenvoudige installatie.

Roof windows Dakea Vintage for manor drive

Zoals Nigel Massey, directeur van Massey Limited, opmerkte: "We kozen voor ramen door de aanbeveling van onze deurkrukken-leverancier, Hart Ironmongery, die Dakea-producten gebruikt en levert. Nooit eerder hebben we met Dakea samengewerkt, maar de ramen waren van uitstekende kwaliteit en hun prijs was goed, dus we accepteerden die aanbeveling. Toen we op locatie aankwamen, waren we erg blij met de levering van de producten, het gemak van montage en het eindresultaat, we zullen zeker in de toekomst weer met Dakea samenwerken."

Dake Vintage for manor drive roof window

Paul Hart, directeur van Hart Ironmongery Ltd., beval het Dakea Better Vintage-raam aan op basis van de juiste esthetiek en concurrerende prijs: "Naast het prijsargument krijgt u van Dakea ook snelle service en uitvoering." Paul opmerkte: Er geldt ook een garantie van 20 jaar op geregistreerde producten - een heel goed argument om te kopen. Ik beveel Dakea - ramen regelmatig aan en de klanten worden nooit teleurgesteld. " Dakea Better Vintage met stalen afwerking is geschikt voor alle daksystemen met een helling van 15-90°. Alle producten worden standaard geleverd met een garantie van 10 jaar, mogelijke uitbreiding van de garantieperiode tot 20 jaar door het raam op de Dakea-website te registreren.

Dakea Roof Windows Installing

Gerelateerde artikelen

VERBOUWEN VAN DE SCHUUR IN LANGFORD BARTON

Toen eigenaar van het pand Richard Prowse universele dakramen nodig had die gemakkelijk in zijn schuur te i... lees verder

DAKEA VINTAGE VOOR MANOR DRIVE

De firma Massey Limited heeft voor de ramen Dakea Better Vintage gekozen voor nieuwe woningen in een presti... lees verder