Kwaliteit

Thermostat

Thermostat

Dubbele lage-emissie-coating reflecteert de warmte terug in de kamer. Zo kun je efficiënter verwarmen en de energierekeningen verlagen.

Thermostat
Meer Minder
Comfort Glass

Comfort glass

Comfort Glass houdt het huis warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien voorkomt het dat meubels en tapijt verbleken door 95% UV-straling tegen te houden.

Dit is te danken aan de dubbele beglazing, die gevuld is met krypton en bedekt met twee lagen lage-emissie-coating met dubbele werking.

Comfort Glass
Meer Minder
Safe Guard

Safe guard

Zorg voor veiligheid! Safe Guard beveiligt de ramen tegen storm en orkanen van categorie 1 en biedt een uitstekende glasbescherming tegen impact van binnen en van buiten – met inbegrip van een levenslange garantie tegen hagelschade aan de ruit.

In ramen die uitgerust zijn met de Safe Guard technologie is de binnenruit gelamineerd en heeft twee lagen scheurbestendige folie. Het buitenglas is gehard en 6 mm dik.

Safe guard
Meer Minder
Noise block

Noise Block

Geniet van de stilte! De Noise Block technologie vermindert geluid van buiten 50% effectiever dan vergelijkbare ramen op de markt. Deze bestaat uit 6 mm dik, gehard buitenglas, een geavanceerd gootsysteem en binnenglas met 2 lagen geluiddempende folie.

Noise block
Meer Minder
20 års garanti

Next 20 Guarantee

Next 20 Guarantee - garantie van 20 jaar, overdraagbaar van huiseigenaar op huiseigenaar. Voeg bovenop de gemoedsrust die u krijgt ook een meerwaarde aan uw huis toe wanneer u verkoopt of verhuurt.

20 års garanti
Meer Minder
Titan Glass

Titan Glass

Titan Glass is makkelijk te onderhouden. Spaar tijd en moeite bij het schoonmaken van uw ruiten dankzij een zelfreinigende titaniumcoating op de buitenkant van de ruit.

Titan Glass
Meer Minder
Max protect

Max protect

De betrouwbaarheid van onze producten. We maken deel uit van een groep die over 75 jaar ervaring beschikt. Ramen zitten ons in het bloed. Ons productieproces is streng gecontroleerd om zeker te zijn dat het voldoet aan de hoogst mogelijke normen. We zijn zo overtuigd van de hoge kwaliteit van onze ramen dat we 20 jaar garantie bieden – de langste garantie op de markt.

Max protect
Meer Minder
Master Wood

Master Wood

Wij garanderen dat al ons hout gecertificeerd, streng geselecteerd, Arctisch, Scandinavisch grenen is. Dit soort hout staat bekend voor zijn uitstekende dichtheid en verhoogde duurzaamheid door de zeer barre weersomstandigheden van zijn regio.

Master Wood
Meer Minder
Quick install

Quick install

De Dakea Quick Install (RUC)-manchet vermindert de tijd die nodig is voor de installatie van het dakvenster aanzienlijk.

Quick install
Meer Minder